Vasiľ a Maria Ralchevi

Odpoveď prírody na AKNÉ: Organická Levanduľová Hydrolina

Ako matka a majiteľka firmy chápem dôležitosť používania prírodných produktov pre seba aj moju rodinu. Preto som nadšená, že vám môžem povedať o Levanduľovej Hydroline, ktorú vyrábame z našich vlastných ekologických polí. Produkt, ktorý už pomohol viac ako 200 000 ľuďom v Európe.

Organická Levanduľová voda Hydrolina na levanduľovom poli

Náš Prielom v boji proti akné

Po rokoch tvrdej práce sme objavili neuveriteľnú silu organickej levanduľovej vody v boji proti základnej príčine akné. S viac ako 30 000 úspešnými príbehmi sa naša organická levanduľová voda ukázala ako zásadná zmena pre tých, ktorí bojujú s akné, u dospievajúcich ale aj dospelých. S malými príbehmi sa však dejú veľké veci. S výrobou levanduľovej vody sme začali už v roku 2001, ale bol to rok 2016, keď mi moja kamarátka povedala: „zachránili sme život jej dcére“, keď obdobie pred stužkovou slávnosťou používala našu levanduľovú vodu a jej tvár sa úplne vyčistila. Toto je príbeh, ako sme začali vyrábať naše hydroláty a ako sa zrodila „InaEssentials“.

Ralchevi rodina drží Hydrolinu

Sila Levandule

Levanduľa, rastlina pôvodom z nášho regiónu, sa už po stáročia používa pre svoje upokojujúce a antiseptické vlastnosti. Naša organická levanduľová voda pochádza z najlepších ručne zbieraných levanduľových polí a je špeciálne vytvorená tak, aby sa zamerala na akné a zlepšila zdravie pokožky.

Veda za účinnosťou našej organickej levanduľovej vody proti akné spočíva v jej bohatom zložení antioxidantov, protizápalových a antimikrobiálnych zlúčenín. Tieto vlastnosti synergicky redukujú začervenanie, upokojujú podráždenú pokožku a zameriavajú sa na baktérie spôsobujúce akné. Tieto zistenia podporujú aj naše klinické štúdie, pričom viac ako 90% účastníkov zaznamenalo zlepšenú hydratáciu pokožky a výrazné zníženie príznakov akné po používaní našej organickej levanduľovej vody len 4 týždne.

Dievča s Levanduľovou Hydrolinou

Pozrite si najlepšiu ponuku s týmto produktom TU

Naša Cesta

Začať podnikať nie je nikdy jednoduché, ale s podporou môjho manžela a 3 detí sme vytvorili značku, ktorá stelesňuje našu vášeň pre prirodzenú krásu. Naša rodina spolupracuje na pestovaní tých najlepších organických ingrediencií a sme hrdí na to, že prinášame výhody prírody priamo k vám. Za týmto účelom sme vytvorili vlastnú rodinnú webovú stránku a exportovali naše zásoby na každý európsky trh.

Veselina Ralcheva na výrobnej linke

Kvalita je Kľúčová

V InaEssentials veríme v používanie len tých najlepších ingrediencií a naša bio levanduľová voda nie je výnimkou. K hospodáreniu používame biodynamický prístup a svoje polia ošetrujeme koncentrátom zo žihľavy, nazbieranej za splnu, aby sme zachovali silu a účinnosť našej levandule.

Výroba Žihľavovej vody

Osobný Dotyk

Zaviazali sme sa poskytovať kvalitné služby a osobný prístup, a preto na všetky správy na Facebooku a Instagrame odpovedáme sami. S viac ako 110 000 odoslanými fľašami, pričom vrátených bolo len 164, sme hrdí na náš produkt a vplyv, ktorý mal na životy toľkých ľudí.

Ralchevi rodina v továrni

„Prineste Riešenia Prírody do Svojej Skincare Rutiny“

Naša bio levanduľová voda sa ľahko používa, jednoducho ju naneste na vatový tampón a použite na tvár a krk. Používajte ju ráno a večer (pred spaním), aby ste dosiahli najlepšie výsledky a užite si výhody čistejšej a zdravšej pleti. Či už bojujete s akné alebo jednoducho chcete zlepšiť zdravie svojej pokožky, naša bio levanduľová voda je dokonalým riešením.
Levanduľová voda

Skúšať znamená Veriť

Veríme v náš produkt a chceme, aby ste to urobili aj vy. To je dôvod, prečo ponúkame plnú náhradu, ak nedôjde k žiadnemu účinku a produkt NIE JE NUTNÉ VRÁTIŤ. Ako rodinná značka sme sa zaviazali poskytovať našim zákazníkom tie najlepšie možné zážitky.
Vasil Ralchev a Hydrolina
Vyskúšajte našu bio levanduľovú vodu na akné. Použite promo kód: ina20 pre zľavu 20% na vašu prvú objednávku.

Naša webová stránka: inaessentials.sk

👇 Kliknutím na tlačidlo nižšie zobrazíte všetky naše produkty 👇

„Cieľ nad rámec zisku: Aký má naša značka vplyv“

V InaEssentials veríme v odmenu komunitám, ktoré nás podporili. Preto sme hrdí na to, že môžeme členom menšinových skupín ponúknuť pracovné príležitosti, čím im pomáhame podporovať ich živobytie a poskytujeme im lepšiu budúcnosť. Výberom našich bio produktov zlepšujete nielen svoje zdravie a krásu, ale pozitívne ovplyvňujete aj životy iných. Pridajte sa k nám urobiť zmenu ešte dnes.