Maria a Vasil Ralchevi

Odpoveď prírody na Pigmentáciu a Starecké Škvrny: Hydrolina z Jedle Bielej

Odpoveď prírody na Psoriázu: Hydrolina z Ľubovníka Bodkovaného Reading Odpoveď prírody na Pigmentáciu a Starecké Škvrny: Hydrolina z Jedle Bielej 3 minutes Next MDŽ - 8. marec: Ktorý produkt rozdávame tento rok zadarmo?

Náš rodinný príbeh InaEssentials: „Prineste prírodu do svojej Skincare rutiny“

Naša rodinná značka verí, že príroda poskytuje všetky riešenia pre zdravú a krásnu pleť. Ako rodičia troch detí chápeme dôležitosť používania len tých najlepších a najprirodzenejších produktov na našu pokožku. Preto sme veľmi radi, že vám môžeme predstaviť našu najnovšiu senzáciu starostlivosti o pleť: Organická voda z Jedle bielej - Hydrolina pre Hyperpigmentáciu.

„Sila Jedle Bielej na Pigmentáciu a Starecké Škvrny“

Jedľa biela, pôvodom z našich hôr je známa svojimi silnými prospešnými vlastnosťami pre pokožku. Jej jedinečné zloženie pomáha redukovať pigmentáciu a starecké škvrny, odkrýva jasnejšiu a rovnomernejšiu pleť. Naša Organická Voda z Jedle Bielej pochádza z najkvalitnejšej, ručne zbieranej Jedle Bielej, čo zaručuje najvyššiu kvalitu a účinnosť.

Naša cesta

Budovanie značky od základov nie je nikdy ľahké, ale s odhodlaním a pomocou našich detí sa nám to podarilo. Spoločne ako rodina sme spojili svoje zručnosti a znalosti, aby sme vytvorili webovú stránku, ktorá predstavuje náš produkt a zdieľať náš príbeh so svetom. Dodnes si pamätám, ako náš syn Vasiľ spustil prvú reklamu na Facebooku, čo bol takýto blog. Ľudia sa spojili s našou misiou a dali nám šancu. Čoskoro sa začali hrnúť pozitívne komentáre od spokojných zákazníkov, čo nás viedlo k spusteniu ďalších dvoch reklám a všetko sa rozbehlo! 20 rokov tvrdej práce sa zhmotnilo v InaEssentials.

Sme hrdí na to, že

Momentálne máme v Európe viac ako 1,3 milióna zákazníkov 🌍
Všetko riadime ja, môj manžel a naše 3 deti 👪
Dokazujeme, že organické 1-zložkové produkty dokážu z dlhodobého hľadiska vyriešiť problémy a nahradiť umelé látky 🍃

Kľúčová je kvalita

Naše tajomstvo úspechu? Náš jedinečný prístup k pestovaniu jedle bielej. Nerobíme kompromisy v kvalite a biodynamickým receptom ošetrujeme polia odvarom zo žihľavy, nazbieranej pri splne mesiaca. Tým sa zachovávajú terapeutické vlastnosti jedle bielej a to, čo odlišuje náš produkt, je jeho jedinečný účinok na pigmentáciu a starecké škvrny.

Osobný dotyk

S viac ako 110 000 odoslanými fľašami a iba niekoľkými vrátenými vieme, že náš produkt funguje. Našou prioritou boli vždy kvalitné služby a osobný prístup, a preto na všetky správy na Facebooku a Instagrame odpovedáme sami. Výsledkom je viac ako 10 000 pozitívnych komentárov o našich bioproduktoch na našej webovej stránke.


„Prineste riešenia prírody do svojej Skincare rutiny“

Naša Organická Hydrolina z Bielej Jedle sa používa jednoducho, pred nanesením hydratačného krému si ju naneste na tvár a krk. Na dosiahnutie najlepších výsledkov ju používajte ráno a večer a užite si výhody jasnejšej a rovnomernejšej pleti. Či už sa chcete zamerať na pigmentáciu alebo starecké škvrny, alebo jednoducho chcete zlepšiť celkové zdravie svojej pokožky, naša Organická Hydrolina z Bielej Jedle je dokonalým riešením.

Organická Hydrolina z Jedle Bielej

zobraziť produkt

Skúšať znamená Veriť

Veríme v náš produkt a chceme, aby ste to urobili aj vy. To je dôvod, prečo ponúkame plnú náhradu, ak nedôjde k žiadnemu účinku, pričom produkt NIE JE NUTNÉ VRÁTIŤ. Ako rodinná značka vieme, že ak ste našim klientom, nikdy vás nesklameme!

Vyskúšajte našu Organickú Vodu z Jedle Bielej - Hydrolinu na pigmentáciu a starecké škvrny. Použite promo kód: ina20 pre zľavu 20% na vašu prvú objednávku.

Naš web: www.inaessentials.sk 

👇 Kliknutím na tlačidlo nižšie zobrazíte všetky naše produkty 👇

„Cieľ nad rámec zisku: Aký má naša značka vplyv“

V InaEssentials veríme v odmenu komunitám, ktoré nás podporili. Preto sme hrdí na to, že môžeme členom menšinových skupín ponúknuť pracovné príležitosti, čím im pomáhame podporovať ich živobytie a poskytujeme im lepšiu budúcnosť. Výberom našich bio produktov zlepšujete nielen svoje zdravie a krásu, ale pozitívne ovplyvňujete aj životy iných. Pridajte sa k nám urobiť zmenu ešte dnes.