kvetinové-hydroláty-InaEssentials

Vedeli ste, že všetky naše kvetinové vody sú hydroláty?

kvetinové-hydroláty-InaEssentials

 

Aký je rozdiel medzi obyčajnou kvetinovou vodou a hydrolátom?

 
Obyčajná kvetinová voda je najčastejšie zmes vody a esenciálneho oleja. Vo väčšine prípadov nie je olej rozpustný vo vode, preto je potrebné takéto produkty ošetrovať emulgátormi alebo rozpúšťadlami. Takto nakoniec nemajú také účinky, aké by sme od nich chceli mať. Navyše zvyknú obsahovať konzervačné látky, ktoré našej pokožke neprospievajú.

Ak chcete svojej pleti dopriať to najlepšie, určite odporúčame siahnuť po hydrolátoch. Hydrolát je kvetinová voda, ktorá vzniká parnou destiláciou čerstvých listov alebo kvetov danej rastliny.

Takto destilované vody obsahujú molekuly éterických olejov, ktoré sú rozpustné vo vode a obsahujú tak veľké množstvo aktívnych liečivých vlastností destilovaných bylín. Preto majú oveľa väčší vplyv na našu pokožku.

kvetinové-hydroláty-InaEssentials

 

Naozaj kvalitné hydroláty by nemali obsahovať žiadne chemikálie a nepotrebujú ani žiadne konzervanty. Možno sa pýtate, ako je to možné, že sa nekazia, ak neobsahujú konzervačné látky? V prípade hydrolátov InaEssentials je to jednoduché! Rastliny destilujeme špeciálnou technológiou, ktorá zachytí aj tie najmenšie nečistoty. Bylinkový vývar zapečatíme tak, aby vzduch nespôsobil oxidáciu produktu. Okrem toho zbierame naše bylinky v dokonalom okamihu ich vegetácie a v správny čas dňa, aby sme sa uistili, že ich prírodný esenciálny olej je zastúpený v čo najväčšej možnej hodnote.

Samozrejme, je dôležité, aby ste sa aj vy zapojili, a tak udržali životnosť produktu čo najdlhšiu. Naša rada je, po otvorení fľaše produkt správne skladovať. Priame slnečné svetlo a vysoké teplo im rozhodne neprospieva. Koniec koncov, ako každá kozmetika.

Ďalšou výhodou našich hydrolátov je, že bežné hydroláty vznikajú ako „sekundárny“ produkt pri destilácii esenciálnych olejov. Naproti tomu hydroláty InaEssentials vznikajú ako primárny destilát rastlín. To znamená, že z jednej dávky rastlín nevyrábame olej a zo zvyšku kvetinovú vodu, ale vyrábame rovno hydrolát z bylín. A to znamená jediné – obsahujú ešte väčšie množstvo aktívnych a liečivých vlastností.

 

AKO ICH POUŽÍVAŤ?

Kvalitné hydroláty slúžia ako čisté prírodné tonikum a obsahujú množstvo účinných látok, ktoré by ste len ťažko hľadali aj v tej najdrahšej kozmetike.

Dobré, účinné tonikum by malo byť súčasťou vašej každodennej starostlivosti o pleť. Toniká by sa mali správne aplikovať na vyčistenú pleť. Ich úlohou je tonizovať – alebo inak povedané pripraviť pleť na ďalší krok starostlivosti. Prípravok pleť pred nanesením séra alebo krému vyčistí, ale predovšetkým zjemní a hydratuje, následne sa sérum alebo krém vďaka vlastnostiam tonika lepšie vstrebáva. Toner tiež sťahuje póry, rozjasňuje a vyrovnáva tón pleti.

kvetinové-hydroláty-InaEssentials

 

A v podstate podľa toho, aké tonikum si vyberiete, plní aj ďalšiu funkciu. V našom širokom sortimente nájdete hydroláty na rôzne kožné problémy - levanduľový hydrolát na akné, rumančekový na ekzémy, mätový na mastnú pleť a pod. V našej ponuke nájdete hydroláty nielen na pokožku, ale aj na vlasy. V InEssentials má každý možnosť slobodne si vybrať a nájsť to najlepšie pre svoje potreby.

 

Ak si neviete rady s výberom hydrolátu, kontaktujte prosím našu zákaznícku podporu. Radi vám pomôžeme: inaessentials.sk@gmail.com

Doprajte si kúsok toho najväčšieho luxusu za dostupné ceny s InaEssentials.

InaEssentials

 

📌 100% vrátenie peňazí - žiadne zbytočné otázky 📝

Od roku 2021 platí zásada „zákazník má vždy pravdu“. To znamená, že ponúkame vrátenie peňazí, ak nie ste spokojní so svojimi produktmi

„Cieľ nad rámec zisku: Aký má naša značka vplyv“

V InaEssentials veríme v odmenu komunitám, ktoré nás podporili. Preto sme hrdí na to, že môžeme členom menšinových skupín ponúknuť pracovné príležitosti, čím im pomáhame podporovať ich živobytie a poskytujeme im lepšiu budúcnosť. Výberom našich bio produktov zlepšujete nielen svoje zdravie a krásu, ale pozitívne ovplyvňujete aj životy iných. Pridajte sa k nám urobiť zmenu ešte dnes.